Якісні чоловічі черевики зі знижкою

Якісні чоловічі ботінки

Ноги потрібно тримати в теплі, а голову - в прохолоді

Незважаючи на те , що голові тепло, все-таки, теж не завадить, ноги повинні бути в обов'язковому пріоритеті. Виходячи на вулицю, практичність потрібно поєднувати зі стилем. Чоловічий стиль повинен бути впевненим і строгим. Стильно і якісно тримати чоловічі ноги в теплі допоможуть хороші черевики.

Іноді здається, що простіше знайти сивий волосок на голові навпомацки, ніж вибрати підходящий варіант черевик. Чоловікам набагато важче шукати одяг і взуття, і якщо поруч з ним немає жінки, яка буде вести його за руку і допомагати з вибором, він просто зупиниться на першому більш-менш прийнятному варіанті. За цим піде невдоволення обновкою, натирання, постійні ремонти. Тому вибирати взуття потрібно серйозно, як справжній чоловік.

Вибираємо бтинки

Якісні чоловічі черевики зі знижкою Вибираючи якісні чоловічі черевики, потрібно звертати увагу на кілька факторів. Перший - з чого вони зроблені. Потрібно завжди віддавати перевагу натуральним матеріалам . Їх собівартість трохи вище, зате позитивні якості з лишком окупають цю різницю. Натуральна шкіра завжди краще затримує тепло. Поряд з цим, вона володіє хорошою вентиляцією, тому черевики «дихають», не даючи ногам застоюватися. Якщо вибирається зимовий варіант, то всередині повинен бути натуральне хутро. Він повинен бути рівномірним, що не зваляти, не повинен залишати слід на руці або линяти.

По-друге , зверніть увагу на якість збірки. Потрібно пробігтися очима по швах, прищепити їх зовні і всередині. Подивіться, як прироблена підошва. Яка вона - жорстка мулм'яка? Товста або тонка? Чим краще прошита стібка, тим менше шансів у найближчі 2 місяці віднести обновку на ремонт. Також потрібно перевірити якість застібки або блискавки. Це найбільш ходова частина, тому з нею найчастіше виникають проблеми.

Вибираючи розмір черевиків, не можна брати моделі, які сидять впритул. Всупереч поширеній думці, розносити їх не вдасться. Між ногою і черевиком повинна бути повітряний прошарок, яка і буде гріти стопу. Спробуйте додати або прибрати устілку - це трохи підкоригує розмір простору.

Якісні чоловічі черевики зі знижкою в магазині Merit потрібно вибирати під свій власний стиль. Тому, в першу чергу, модель повинна сподобатися зовні. Пам'ятайте, що вибір взуття повинен будуватися на трьох китах: Якість, Комфорт, КрАСОТ.

Вдалих покупок на сайті merit. ua!