Гряде літо, що взути

Взуття літом

Що ж взути цього літа?

Перед кожною дівчиною постійно постає питання про те, що ж носити в наступному сезоні. І мало-мальськи стежить за своїм гардеробом хлопець теж, так чи інакше, постає перед вибором нового одягу або взуття. Ось і зараз настає літо, і магазини поступово наповнюються новими товарами, які через місяць-два будуть пістрявити на кожному зустрічному. Як визначитися, що ж взути цього літа, щоб не вибитися з сучасного модного течії?

Взуття відноситься до того виду гардероба, на якому ні в якому разі не можна економити. Тому, що якщо сумочку можна поміняти, а сережки можна доповнити намистом або браслетиком, то туфлі будуть прапором всього зовнішнього вигляду . До того ж, від того, наскільки вони якісно зроблені, буде залежати їх зручна посадка. Дешеві туфлі не ляжуть по контуру стопи і можуть просто викотить весь вечір натирати ремінцем або підвертається каблуком.

Гряде літо, що взути Новий сезон знаменується поверненням класичних туфель. Човники з гострим носиком вже заздалегідь стали флагманом в стильних взуттєвих магазинах. Це не дивно, адже класика завжди доречна і завжди затребувана. Універсальність підкуповує, і саме човники можуть дати те, що потрібно сучасній модниці. Червоні, чорні і бежеві відтінки особливо популярні. Але головним трендом став матовий відтінок з лакованим носком.

Гарна новина для людей з потребою у зручності та елегантності: в моду повертаються лофери. Це туфлі без шнурівки, з міцною підошвою і широкими низькими підборами. Їх різноманітність дає можливість поєднувати їх з будь-якими нарядами. Шипи, заклепки, етнічні візерунки або ніжні кольори - простягни руку і візьми!

Любителям більш класичного стилю подійдуть оксфорди. Зараз в моді бежеві, коричневі і м'ятні кольору, а також всі світлі відтінки. Дуже цікаво виглядає контрастна шнурівка. Іноді можна зустріти двокольорові моделі зі вставками із замші, шкіри або іншого матеріалу.

Строкаті Сліппер - еталон комфорту. Зовні схожі з простими тапочками, вони відмінно доповнюють ненав'язливий стиль в одязі. Це молодіжне рішення, для дівчини, яка цінує, в першу чергу, зручність і простоту.

Ботфорти - класика, яка ніколи не старіє. Масивна і трохи грубувата взуття, яка додасть впевненості та незалежності в гардероб. Вони відмінно поєднуються з джинсами, лосинами, шкіряними штанами.

Сайт merit.ua стане вашим надійним провідником у світ моди і краси.