Модне взуття - осінь 2014

Звичайно, скошений каблук в туфлях і ботильйони не зовсім практичний і зручний. Але для святкового вечора це шикарно.

Ще несподівана новинка від дизайнерів - використовувати літнє взуття восени. Ті ж босоніжки або сандалі надягати на панчохи.

Сюрприз заготовлений і затятим прихильницям спорту і здорового способу життя. Кросівки пропонується використовувати не тільки в спортзалі, він і надягати на вулицю кожен день. Яскраві, строкаті кросівки зі вставками з текстилю прикрасять вас. Модні будуть і спортивні туфлі на двошарової платформі.

Модне взуття 2014 року

Також новинка сезону - туфлі з плоскою і дуже товстою підошвою. Це, звичайно, для найсміливіших, так як взуття виглядає громіздко і підійде тільки худеньким дівчатам.

Танкетка вперше з'явилася в 30-х роках минулого століття. Але потім весь час проривалася в перші ряди модних тенденцій. І її приймали - бо вона практична. Ось і зараз осіньие туфлі на танкетці - хіт сезону.

Носок туфель, якщо він правильно підібраний, візуально коригує розмір ноги. Дві тенденції цієї осені - контрастний мисок і звужена форма. Чорне взуття з металевими носами виглядає витончено і ново. Інший варіант - блискучі золоті і срібні носики, які прикрасять взуття із замші або матової шкіри.

Модний матеріал на осінь - лакована шкіра і атлас, оксамит в якості прикрас для ошатних туфель.

велика увага приділяється деталям. Ефектні чоботи з високою халявою на шнурках. Шнурівка - не стільки для практичності, скільки для декору. Так, червоні шнурки освіжать чорні ботильйони.

А яке диво сексуальні чобітки зі шнурками! Гострий ніс, тонкий каблук і халяву, яке щільно облягає ногу, в поєднанні зі шнурівкою - це просто красиво.

Крім шнурків з текстилю пропонуються металеві елементи.

Тонкі ремінці зазвичай іспользуютсдля босоніжок і відкритих туфель. Але вони прикрасять і закриті туфлі цієї осені. Закручені навколо гомілки, вони добре фіксують ногу. Ви і самі можете змінювати їх розташування і висоту.