Модне взуття 2017

Модне взуття 2017

Взуття є ключовим елементом гардеробу кожної модниці. Адже найвибагливіше і скромне вбрання можна урізноманітнити, просто підібравши до нього модне і стильне взуття. Для сезону 2017 дизайнери вигадали безліч оригінальних варіантів декору та фасонів, знання яких допоможе створювати яскраві образи.

Взуттєві тренди 2017 – туфлі, що не старіють.
Цього сезону модницям пропонуються різні варіанти оформлення каблука та верху туфель. Основний тренд – високий підбор у поєднанні з незвичайним дизайном. Актуальними залишаються туфлі з ремінцями, гострим носом та високим тонким підбором.

Для любительок епатажу можна вибрати туфлі з хутряними вставками, вони гармоніюватимуть з плащами або пальто.

Писк моди цього сезону – туфлі яскравих кольорів: лимонного, малинового, салатового, металік, а також з обробкою з лакованої шкіри. Як і раніше, в модних тенденціях туфлі на платформі, рівній або тракторній, декоровані шнурівкою. За бажанням шнурки можна вибрати контрастні, щоб надати яскравості образу.

Принти на матеріалі оббивки туфель також мають популярність, але їх потрібно вибирати акуратно, зі смаком, щоб ваш образ не здався дешевим.

Туфлі класичного фасону ніколи не залишають списки трендів, але у 2017 році дизайнери пропонують вибирати лише натуральні матеріали: шкіру, замшу, оксамит.

Балетки 2017 – зручність та стиль

Це взуття з кожним сезоном набуває нових форм. Цього сезону варто орієнтуватися на моделі з витягнутим, гострим носком, леопардовими принтами. Не помилитеся, якщо виберете балетки з великими прикрасами, бантами або квітами, металевими вставками.

Колірна гама охоплює золотисті та сріблясті кольори, пастельні тони, зокрема, бежеві, блакитні та рожеві кольори.

Класика, чорні балетки також залишаються в трендах, тільки з невеликими вставками білого або контрастного кольору.

Популярний матеріал балеток на 2017 рік

  • Замша;
  • Тиснена шкіра;
  • Текстиль;
  • Гіпюр.
  • Барвисте літо у босоніжках

Затребувані у літньому сезоні 2017, босоніжки представлені величезною кількістю фасонів та варіантів декору. Основна тенденція – босоніжки на низькій підошві, також у трендах оригінальні варіації каблуків та платформ.

Один з основних трендів літнього взуття – яскравість та незвичайність дизайну, тому вітаються такі елементи як бахрома, металевий декор, яскраві банти та ремінці. Підбори можна вибирати як масивні, товсті, так і шпильки. Затребуваним трендом цього сезону будуть сандалі у грецькому стилі.

У моді не лише каблуки, а й платформи – модне літнє взуття цього сезону створюється з високими платформами, які декоруються вишивками та навіть малюнками.

Сліпони – коли зручність понад усе

Класичні сліпони випускаються з білою підошвою, але в сезоні 2017 дизайнери пропонують нам вибрати це взуття з різнобарвною підошвою. Яскраво і незвично виглядають сліпони з підошвою, що контрастує з кольором верху.

Основні тренди – сліпи з яскравими та великими принтами, з декором із лакованої, тисненої шкіри, іноді зустрічаються моделі з гіпюру. Для традиційніших образів можна вибрати сліпони з верхом з бавовни, льону і тонкої шкіри.

Модні підошви осені та зими 2017

Каблук квадратної форми кілька сезонів знаходиться у трендах. Крім привабливого зовнішнього вигляду, квадратний підбор відрізняється стійкістю та практичністю. Осіннє та зимове взуття на квадратних підборах стає більш оригінальним, завдяки свіжим, нестандартним прикрасам та яскравим принтам.

Модне осіннє взуття оснащується товстою танкеткою та високою плоскою платформою. Така підошва не тільки оригінальна, а й практична, адже надійно захищає від бруду та сльоти.

Для зимового взуття 2017 характерні строгі форми, лаконічне оформлення. Основний тренд – масивний, стійкий підбор прямокутної форми. Ботильйони та чоботи на такому підборі підійдуть до брючних костюмів, джинсів та сукень. Тонка, але стійка, шпилька також залишається у фаворі – такий підбор представлений у тенденціях практично всіх модних будинків.

Носи брендового взуття

Не тільки платформа, а й оформлення носка визначає вигляд взуття. У сезоні 2017 у моду повернулися круглі обриси, які роблять взуття, навіть більших розмірів, більш мініатюрним та акуратним.

У моду також повернулися і гострі носи – такі черевики, чоботи та туфлі гармонійно виглядатимуть із сукнями, костюмами та джинсами. Слід пам'ятати, що взуття з гострим носом має бути на підборах, і не перестаратися, вибираючи надто гостру форму.

Але найсміливішою формою носа цього сезону вважається квадратна, адже таку форму зважитися вибрати тільки смілива дівчина. Якщо ви зараховуєте себе до таких, вибирайте туфлі та чоботи із квадратними носами. Однак, пам'ятайте, що квадратний мис більше підходить для невеликого розміру ноги.

Осіння та зимове взуття 2017 – основні тенденції

Цього сезону дизайнери пропонують розбавити звичні черевики та чоботи оригінальними елементами:

  • Заклепки та ланцюжки;
  • Стрічки;
  • Шнурівка;
  • Прозорі підбори.
  • Ідеально вписуються в класичний стиль осінні та зимові поділи з оксамиту, вони добре виглядають на нозі, надають образу розкоші. Черевики з оксамиту однаково ефектно виглядають з діловим костюмом та сукнею.

У сезоні 2017 модні будинки пропонують нам пограти з оригінальним та епатажним взуттям, наприклад, вибрати масивні черевики або чоботи зі шнурівкою, на трековій підошві.

Не менш епатажно виглядають черевики, комбіновані зі шкарпетками. Виглядає таке взуття досить нестандартно - шкіряна основа поєднується з текстильним носком, що переходить у халяву. Якщо ви поки що не готові до таких експериментів, можете просто спробувати носити взуття на теплу шкарпетку. І ноги в теплі, і виглядає актуально.

Куди ж узимку без хутряного оздоблення? Але якщо стандартні відтінки давно вам набридли, спробуйте хутряну облямівку кислотних кольорів, доповнену шнурівкою, пряжками та помпонами.

У трендах осіннього взуття - американський стиль, що виявляється великою кількістю джинсової тканини. Високі чоботи та ботильйони з деніму гарантують вам славу першої модниці.

У колекціях кількох модних будинків з'явилися туфлі та чоботи з металевою пластиною на носінні. Досить сміливий тренд, але при вмілому поєднанні з одягом таке взуття виглядає дуже стильно.

Модні тенденції чоловічого взуття

Як і раніше, у фаворитах чоловіче взуття зі шкіри, замші та повсті, з масивною підошвою. Класичну колірну гаму дизайнери намагаються урізноманітнити оригінальними трендами: геометричними вставками чи кольорами. Звичайно ж, таке взуття сподобається сміливим і творчим особистостям.

Для повсякденного носіння можна вибрати брендове взуття, оформлене у двох кольорах. Згідно з новим трендом, комбінуються спокійні відтінки: коричневий, чорний, сірий і білий.

Епатаж – загальна тенденція для сезону 2017, відповідно до якої чоловіче взуття створюється з льону. Цей матеріал не лише надає образу особливої витонченості та шарму, а й дозволяє ногам дихати.

Незважаючи на епатаж окремих трендів, основною тенденцією залишається класика та мінімалізм: натуральні матеріали, стримані кольори. Хіти продажів сезону 2017 моделі, що відсилають до класики шевської майстерності: челсі, дербі, оксфорди.

Рекомендується вибирати зимові черевики зі шкіри та замші, утеплені натуральним хутром. Декор ділових туфель також залишається стриманим – шнурівка, хлястики, пряжки. Для виходу у світ та прогулянок з друзями можна вибрати моделі з яскравішим декором.

Популярні елементи декору чоловічого взуття:

  • Логотип;
  • Контрастне шнурівка;
  • Рельєфна підошва;
  • Хутряний декор;
  • Металеві вставки;
  • Бахрома, перфорація;
  • Шкіра із зістареною фактурою.

Спортивні моделі представлені кросівками із натуральних матеріалів. Людям, які люблять епатаж, пропонується вибрати моделі з масивною підошвою, яскравих кольорів.

Маленькі модники: дитяче взуття 2017

Коли мова заходить про підбір взуття для дітей, керуватися потрібно швидше не трендами, і комфортом і безпекою. Однак і тут є загальні тенденції – моделі для дівчаток прикрашаються стразами та аплікаціями, яскравими принтами.

Спортивне дитяче взуття також можна вибирати яскравих відтінків, несподіваних кольорів. При виборі матеріалів віддаємо перевагу тільки натуральним: шкірі, текстилю, замші.

У гардеробі сина чи доньки обов'язково мають бути гумові чоботи. Весною, влітку або восени піти раптово дощ, а привабливі гумові чоботи, оформлені в яскравих кольорах, знадобляться дуже до речі. У сезоні 2017 це взуття представлене з оригінальними трикотажними резинками, контрастними вставками.