Модне осіннє взуття 2017

Осіннє взуття 2017 року

Рік 2017 приніс нам чимало сюрпризів і несподіваних трендів, наприклад, знову повернувся в моду квадратний підбор, змістивши з першого місця підбор шпильку. Квадратні підбори практичні та універсальні, тому модельєри створюють закриті туфлі, чобітки та високі чоботи саме з цим елементом. Привнести в образ шарму та аристократизму легко за допомогою взуття з квадратним каблуком, прикрашеним принтами та яскравим декором.

Явним трендом для осіннього сезону 2017 буде товста танкетка, потужна плоска платформа. Тренд дуже практичний, оскільки надійно захищає вас від сльоти та бруду. Серед усієї різноманітності легко вибрати відповідний фасон: масивні, грубі моделі, або акуратні чобітки.

Що стосується оформлення носів, і тут на нас чекають яскраві новинки, наприклад, округлий мисок. Така форма виглядає дуже мило та елегантно, дозволяє легко створити жіночний образ. Осіння взуття з круглим носком поєднуються практично з будь-яким одягом: спідницями, штанами, звуженим джинсам.

Більш екстравагантним трендом є черевики та ботильйони з гострими шкарпетками. Вони виглядають свіжо та оригінально, добре поєднуються із брючними костюмами, спідницями, джинсами та сукнями. Важливо пам'ятати, що гостроносе взуття обов'язково краще вибирати на підборах.

Трендовими моделями для осені залишаються потужні чоботи на трековій платформі, зі шнурівкою. Таке взуття трохи наближене до класичного стилю, але більше підійде дівчатам, які люблять епатаж.

Для початку осені, коли дні ще теплі, можна вибрати сліпони – цього сезону в моді яскраві, контрастні поєднання кольорів, а також класика: верх чорний, а підошва біла.

Високі ботфорти цього сезону змінилися чоботами панчохами, практично до самого стегна. Таке взуття більше підходить для вечірок, а для ділового костюма ви можете обрати чоботи до коліна, з вільним халявою.

Явний тренд сезону - велика кількість шнурівки, яка в осінньому взутті може виконувати функцію декору або виступати повноцінним шнурівкою і фіксувати взуття.

Модне чоловіче осіннє взуття 2017

Представникам сильної половини людства цього сезону також буде з чого вибрати – пропонуються оригінальні фасони та колірні поєднання.

Основні модні тенденції чоловічого взуття осінь 2017 – основний акцент на класику, мінімалізм та стриманість, натуральні матеріали, оригінальні фактури (імітація шкіри екзотичних рептилій), спокійна кольорова гама. Звичайно ж, і серед спокійних тенденцій є винятки – у моді туфлі у двоколірному виконанні, з контрастними вставками чи поєднанням світлого та темного.

Основний тренд сезону – класичне взуття, представлене шкіряними та замшевими черевиками, діловими туфлями, декорованими пряжками та хлястиками. У трендах сезону 2017 – поєднання класики та спортивного стилю, тому якщо вам зустрінуться класичні туфлі, що нагадують спортивне взуття, можете сміливо їх купувати.

Для шанувальників спортивного стилю дизайнери пропонують вибрати кросівки, оформлені в яскравих кольорах, з масивною, контрастною підошвою.

Найпопулярніші матеріали – замша, шкіра, нубук. Крім привабливого зовнішнього вигляду, ці матеріали приваблюють практичністю та стійкістю до погодних факторів.

До явних тенденцій сезону належать такі елементи декору:

  • Логотипи;
  • Контрастне шнурівка та рядки;
  • Хутряний декор;
  • перфорація;
  • Металеві пряжки та вставки;
  • Щітки, бахроми.

У колірній гамі, як і раніше, панує класика, але чоловіче взуття все частіше виконується в яскравих кольорах: гірчичному, бордовому, темно-зеленому, кавовому.

Серед фасонів трендом є челсі – лаконічні черевики без застібок та шнурівки, але з еластичними бічними вставками. Для осені модельєри пропонують оригінальні черевики з лаковим покриттям або моделі у стилізації під вінтаж.

Високі чоботи агресивного дизайну також у трендах сезону – для осені ви можете вибрати моделі зі шнурівкою або чоботи, що відсилають до ковбойського взуття.

Тренди дитячого осіннього взуття 2017

Безперечний хіт осені з її вічними дощами – гумові чоботи. Сьогодні модельєри пропонують увазі батьків безліч кольорів, основний акцент роблячи на яскравих і строкатих відтінках. У моді гумові чоботи з принтами, декоровані в'язаними вставками на халяву. Завдяки такому декору ваша дитина почуватиметься не лише модною, також їй буде комфортно.

Відмінним вибором для холодної осені будуть кеди та кросівки. Явним трендом цього сезону є копіювання дорослого взуття, тому можете сміливо купувати дитині спортивне взуття, оформлене у яскравих кольорах, з підошвою контрастного кольору.

Спортивний стиль не дуже до вподоби деяким дівчаткам, тому для них можна придбати сліпони. У трендах дитячого взуття – контрастні поєднання, наприклад, червоний чи чорний верх та біла підошва. Серед модних тенденцій сліпони з яскравими принтами, незвичайним розфарбуванням.

При виборі дитячого брендового взуття обов'язково враховуйте побажання дитини, а також звертайте увагу на якість виробів.